Korga Car Cleaning | Behandeling op lokatie
18715
page,page-id-18715,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Behandeling op lokatie

De behandeling op locatie

Ook bied ik de mogelijkheid om de behandeling op locatie uit te voeren, waarbij de Caravan of Camper volledig behandeld wordt op een door u gewenste plek.
Ik bespreek graag de mogelijkheden, maar zoals u zult begrijpen stel ik wel bepaalde eisen aan de locatie i.v.m de te leveren kwaliteit.

Hierbij alvast een aantal aandachtspunten

Zoals u wellicht zult begrijpen is de locatie waar ik mijn werkzaamheden uit kan voeren belangrijk.  Mijn gereedschappen zijn mobiel maar er zijn een aantal factoren waarop ik geen invloed op uit kan oefenen zoals bijvoorbeeld weersinvloeden dit is een reden waarom een binnen locatie een absoluut aan te raden is.
De locatie dient minimaal de volgende eigenschappen te hebben om mijn werkzaamheden goed uit te kunnen voeren:
(1) Water aansluiting (liefst ook warm water mogelijkheid)
(2) Een 220 volt electra aansluiting.
(3) Een binnen locatie met een temp. van min. 15 graden (i.v.m. aanbrengen wax/coating) of een beschutte buitenplek normale verlichting of voldoende daglicht
(4) Indien de behandeling buiten uitgevoerd moet worden dienen de weersomstandigheden goed te zijn op de dag van de behandeling.
Wellicht wilt u het interieur van caravan of camper laten behandelen op locatie, of heeft u andere specifieke werkzaamheden die u graag zou willen laten uitvoeren.

Gemiddelde werktijd

Strek afhankelijk van werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden.
Ik probeer deze op voorhand zo goed mogelijk in te schatten.
In overleg kan ik u een geschatte werktijd geven.
Meerprijs:
De meerprijs van de geleverde diensten op locatie is in goed overleg en afhankelijk van de afstand/reistijd.
Wilt u meer informatie over wat ik (Korga Caravan & Camper Cleaning) voor u kan betekenen wat betreft reiniging op locatie, neem gerust contact met mij op, ik ben altijd bereid om vrijblijvend een passende offerte voor u te maken.