Korga Car Cleaning | Behandeling op lokatie
18715
page,page-id-18715,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Behandeling op lokatie

De behandeling op locatie

 

Ook bieden wij de mogelijkheid van de behandeling op locatie, waarbij de Caravan of Camper volledig behandeld wordt op een door u gewenste plek. We bespreken graag de mogelijkheden, maar zoals u zult begrijpen stellen wij wel bepaalde eisen aan de locatie.

Hierbij alvast een aantal aandachtspunten

 

Zoals u wellicht zult begrijpen is de locatie waar wij onze werkzaamheden goed uit kunnen voeren belangrijk.  Onze gereedschappen zijn mobiel maar er zijn een aantal factoren waarop wij geen invloed op kunnen uitoefenen zoals bijvoorbeeld weersinvloeden een reden waarom een binnen locatie een absolute aan te raden is. De locatie dient minimaal de volgende eigenschappen te hebben om onze dienst goed uit te kunnen voeren:
Water aansluiting (liefst ook warm water mogelijkheid)
Een 220v electra aansluiting.
Een binnen locatie met een temp. van min. 15 graden (i.v.m. aanbrengen wax/coating) of een beschutte buitenplek normale verlichting of voldoende daglicht
Indien de behandeling buiten uitgevoerd moet worden dienen de weersomstandigheden goed te zijn op de dag van de behandeling.
Er kan een keuze gemaakt worden uit een van de bestaande pakketten die wij aanbieden. Maar wij helpen ook graag verder wanneer u bijvoorbeeld losse krassen in u lak heeft die u graag zou laten verwijderen.
Wellicht wilt u het interieur van caravan of camper laten behandelen op locatie, of heeft u andere specifieke werkzaamheden die u graag zou willen laten uitvoeren.

Gemiddelde werktijd

 

Strek afhankelijk van werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden.
Wij proberen deze op voorhand zo goed mogelijk in te schatten. In overleg kunnen wij u een geschatte werktijd geven.
Meerprijs:
De meerprijs van de geleverde diensten op locatie is in goed overleg en afhankelijk van de afstand/reistijd.
Wilt u meer informatie over wat Korga Caravan & Camper Cleaning voor u kan betekenen wat betreft reiniging op locatie, neem gerust contact met ons op, wij zijn altijd bereid om vrijblijvend een passende offerte voor u te maken.