Korga Car Cleaning | Boten Cleaning
19040
page,page-id-19040,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Boten Cleaning

Kleine Boot reinigen en poetsen

 

Het waterrijke Nederland  heeft vele eigen jacht en boten bezitters. Met veel passie en ijver zetten wij ons graag in om uw plezier jacht of boot tot een parel te laten blinken.Uw boot wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weers- en natuuromstandigheden. Zure regen en zon laten hun sporen na op de lak, de gel coat, het (roestvast) staal, het leer en het vinyl. Het regelmatig en professioneel laten reinigen van uw (plezier)jacht is noodzakelijk om uw boot te beschermen tegen al deze invloeden. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk vertoeven op een schone boot!

Reinigen in de praktijk

 

Korga Boten Cleaning gebruikt een milde beschermende shampoo’s die extra bescherming biedt bovenop de aangebrachte waslaag.
Wij gebruiken bij het wassen schoonmaakproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de watersport.
Wij gebruiken geen sterke detergenten of producten die agressief zijn.
ook zijn de wax soorten die wij gebruiken bestand tegen langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden.
Onder reinigen wordt verstaan, het verwijderen van  oppervlakte vuil door middel van water & shampoo. Tevens zullen we uw glas en chrome laten blinken als nooit tevoren.

Waslaag

 

Zodra alles er netjes uitziet is het mogelijk om uw boot te voorzien van een waslaag.
Een waslaag maakt de glans nog dieper, sluit de poriën van het oppervlak en laat een vuilafstotende laag achter. Bovendien beschermt de waslaag uw boot tegen weer- en natuurinvloeden van buitenaf.
Ook hebben wij een GlasCoating die nog beter beschermd en een nog mooiere glans geeft.

20170412_184124
20170425_094022
20170412_184210

Om een waslaag aan te brengen, te denken aan uw bovendek en/of kajuit hoeft de boot niet uit het water.
Om uw boot volledig in de was/wax of andere bescherming te zetten is het noodzakelijk uw boot uit het water te liften en tijdelijk op de wal te plaatsen  hetzij tijdelijk op uw trailer.
wij kunnen de behandeling dan uitvoeren in een werkplaats of in de jachthaven.