Korga Car Cleaning | Car Cleaning
17292
page,page-id-17292,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Car Cleaning

Uw auto laten poetsen.


Een auto is een kostbaar bezit en deze wilt u graag mooi en schoon houden of u nu een liefhebber bent of hem puur zakelijk bezit het is fijn als uw auto altijd in glanzende staat verkeerd.
Schaft u een andere auto aan 
Nieuw of Gebruikt dan krijgt u hem over het algemeen gepoetst en schoon mee bij de Dealer of Autohandelaar. En om de auto in conditie te houden brengt u deze regelmatig naar een garage voor het laten uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparatie’s.
Het wassen van uw auto doet u natuurlijk zelf. Maar 1 maal per jaar is er meer dan een standaard wasbeurt nodig om de auto weer mooi en glanzend te krijgen.
Doorgaans ontbreekt het aan tijd, zin of wordt de grote poetsbeurt als een vervelende zware klus ervaren. 
Hiervoor biedt de professionele werkwijze van Korga Car Cleaning een uitkomst! 

Het is namelijk mijn passie om uw voertuig weer te laten blinken en deze schoon aan u te overhandigen of het weer een voertuig is wat u net hebt aangeschaft.
Mocht u meer informatie hierover willen hebben neem dan vrijblijvend eens contact met mij op.

De kosten van het poetsen.


De kosten van een auto poetsen zijn opgebouwd uit 2 belangrijke delen de Tijd die ik eraan besteed (Werkuren) en de (Materialen/Gereedschappen) die gebruikt gaan worden (Poetsmiddelen).

De werkuren die nodig zijn, die zijn sterk afhankelijk van het gewenste eindresultaat, de gebruikte poetsmiddelen bepalen de levensduur van de behandeling.

Mijn eerste vraag
 
aan u:
Wat verwacht u van het het gewenste eindresultaat? dan antwoorden de veel klanten met;
De auto moet weer netjes worden, er zitten wat storende (wasstraat) krassen in de lak en de glans is wat afgenomen als dat opgelost is ben ik tevreden.


De volgende vraag aan u
 is dan:

Hoelang wilt u plezier hebben van de behandeling die ik ga uitvoeren want dit is mede bepalend voor de prijs.
Als u  4 tot 6 maanden plezier wilt hebben van de behandeling die ik uitvoer dan kan dat al vanaf 125,00 euro incl BTW.


Wilt u langer plezier hebben van de behandeling die ik uitvoer dan kan dit in overleg met u.