Korga Car Cleaning | Car Cleaning
17292
page,page-id-17292,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Car Cleaning

Uw auto laten poetsen.


Een auto is een kostbaar bezit en deze wilt u graag mooi en schoon houden of u nu een liefhebber bent of hem puur zakelijk bezit het is fijn als uw auto altijd in glanzende staat verkeerd. Schaft u een andere auto aan Nieuw of Gebruikt dan krijgt u hem over het algemeen gepoetst en schoon mee bij de Dealer of Autohandelaar vandaan en om de auto in conditie te houden brengt u deze regelmatig naar een garage voor het laten uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparatie’s. Het wassen van uw auto doet u natuurlijk zelf. Maar 1x per jaar is er meer dan een standaard wasbeurt nodig om de auto weer mooi en glanzend te krijgen en ontbreekt de tijd, zin of wordt de grote poetsbeurt als een vervelende zware klus ervaren. Hiervoor biedt de professionele werkwijze van Korga Car Cleaning een uitkomst! Ook kunnen wij de lak voor een langere tijd beschermen door deze te behandelen met een Lakverzegeling of een Glass Coating.

Wat kost een auto poetsen?
Een vraag die veel gesteld wordt, logisch ook dat u dat wilt weten voordat u zegt “doe maar even een poetsbeurt”.

Als u de tijd en de moeite neemt de uitleg op deze pagina te lezen kunt u al voor een belangrijk deel zelf bepalen wat het beste bij u en uw wensen past.

De kosten van het poetsen.


De kosten van een auto poetsen zijn opgebouwd uit 2 belangrijke delen de Tijd die wij eraan besteden (Werkuren) en de (Materialen) die gebruikt worden (Poetsmiddelen).

De uren die nodig zijn, die zijn sterk afhankelijk van het gewenste eindresultaat.
De eerste vraag aan u:
Wat verwacht u van het het gewenste eindresultaat? dan antwoorden de veel klanten met; De auto moet weer netjes worden, er zitten wat storende (wasstraat) krassen in de lak en de glans is wat afgenomen als dat opgelost is ben ik tevreden.

De volgende vraag aan u is dan
Hoelang wilt u plezier hebben van de behandeling die wij uit gaan voeren want dit is mede bepalend voor de prijs.
Als u 1 tot 2 weken plezier wilt hebben van de uitgevoerde behandeling dan kunnen wij al vanaf 90,00 euro uw auto laten glimmen zoals u het niet eerder zag.

Wilt u langer plezier hebben van de behandeling die wij uitvoeren gaan daar meer uren inzitten en betere wax ter bescherming van uw autolak dus zal de prijs hoger worden.
(Denk ook eens aan een Lakverzegeling of een Glass Coating.)