Korga Car Cleaning | Ceramic Coating Gebruikte auto
16373
page,page-id-16373,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Ceramic Coating Gebruikte auto

Creramic Coating

 

Ceramic Coating stoot vloeistof af en is heel resistent tegen zure regen, luchtvervuiling, oplosmiddelen en strooizout. Het rekent ook af met mogelijke micro krassen van de autowasstraat en de inwerking van vogeluitwerpselen (mits deze binnen korte tijd worden verwijderd).
Ceramic Coating werkt vochtafstotend en is extreem resistent tegen zure regen, vuil en strooizout. Als de Ceramic Coating eenmaal is aangebracht, is waxen overbodig.
Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer sealants. Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden.
Ceramic Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door een erkend Autopoetsbedrijf of Detailing bedrijf zoals Korga Car Cleaning en u ontvangt 2 tot3 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak.
Als u uw auto zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw auto.
Glass Coating op de Personenauto of Bestelauto brengt alleen voordelen met zich mee, vuil hecht zich veel minder snel aan het oppervlak dus is er gemakkelijker  af te spoelen met water, desnoods zonder chemicaliën zoals er zitten in diversen autoshampoo’s.

glans