Korga Car Cleaning | Ceramic Coating Caravan of Camper
16381
page,page-id-16381,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Ceramic Coating Caravan of Camper

Glass Coating voor Caravan of Camper

 

Glas Coating stoot vloeistof af en is heel resistent tegen zure regen, luchtvervuiling, oplosmiddelen en strooizout. Het rekent ook af met mogelijke microkrassen van de autowasstraat en de inwerking van vogeluitwerpselen (mits deze binnen korte tijd worden verwijderd).
Glas Coating werkt vocht afstotend en is extreem resistent tegen zure regen, vuil en strooizout. Als de Glas Coating eenmaal is aangebracht, is wax overbodig.
Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer sealants. Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden.

Glas Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door een erkend Autopoetsbedrijf of Detailing bedrijf zoals Korga Caravan en Camper Cleaning en u ontvangt 3 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak.
Als u uw wagen zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw caravan of camper.

Glas Coating op de Caravan of Camper brengt alleen voordelen met zich mee, vuil hecht zich veel minder snel aan het oppervlak dus is er gemakkelijker  af te spoelen met water, desnoods zonder chemicaliën zoals er zitten in shampoo’s.

WATERAFSTOTENDE- EN ZELFREINIGENDE-WERKING

 

De bescherming van het lak oppervlak is niet het enige voordeel wat de glas-coating met zich mee brengt. De glas-coating heeft een hoge waterafstotende werking welke gehandhaafd blijft gedurende de gehele periode dat de glas-coating aanwezig is op de lak. Dit geeft het mooie effect dat kleine waterdruppels blijven liggen op het lak oppervlak (dit wordt beading genoemd) en dat grotere hoeveelheden water razend snel van het lak oppervlak afglijden (dit wordt sheeting genoemd).
Dit is natuurlijk heel mooi om te zien maar het grotere voordeel zit hem in de vuilafstotende-werking ofwel de zelfreinigende-werking. Zoals gezegd worden de poriën van de lak gevuld en afgesloten wat de grip die vervuiling op het lakoppervlak heeft drastisch verminderd. Dit creëert de zelfreinigende-werking. Vuil hecht vele malen minder snel aan het lakoppervlak, hierdoor blijft de Auto, Caravan of Camper schoner. Door de verminderde grip van vuil aan het oppervlak is deze ook veel eenvoudiger schoon te maken. Zo zult u merken dat wanneer het lakoppervlak door u gereinigd wordt d.m.v. bijvoorbeeld hoge druk water deze al nagenoeg schoon zal zijn. Dit verminderd merkbaar de tijd die u nodig heeft om uw Auto, Caravan of Camper te wassen/onderhouden.