Korga Car Cleaning | Ceramic Coating Nieuwe auto
16366
page,page-id-16366,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Ceramic Coating Nieuwe auto

Ceramic Coating Nieuwe Auto

 

Ceramic Coating stoot vloeistof af en is heel resistent tegen zure regen, luchtvervuiling, oplosmiddelen en strooizout. Het rekent ook af met mogelijke microkrassen van de autowasstraat en de inwerking van vogeluitwerpselen (mits deze binnen korte tijd worden verwijderd).
Ceramic Coating werkt vocht afstotend en is extreem resistent tegen zure regen, vuil en strooizout. Als de Ceramic Coating eenmaal is aangebracht, is het jaarlijks in de was zetten van de auto overbodig wel is een jaarlijkse controle en wasbeurt met ondersteunende voeding gewenst.
Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer Sealants. Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden.

Hoe vaak per jaar herhalen

 

Ceramic Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door een erkend Autopoetsbedrijf of Detailing bedrijf zoals Korga Car Cleaning en u ontvangt 3 tot 5 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak.
Als u uw auto zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw auto.
Ceramic Coating op de Personenauto of Bestelauto brengt alleen voordelen met zich mee, vuil hecht zich veel minder snel aan het oppervlak dus is er gemakkelijker  af te spoelen met water, desnoods zonder chemicaliën zoals er zitten in diversen autoshampoo’s.