Korga Car Cleaning | Car Detailing
17632
page,page-id-17632,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Car Detailing

Detailen hetzelfde als poetsen?

 

Nee, Poetsen en Detailen zijn niet hetzelfde, althans in de wereld van Auto Detailer.
Uitzonderingen daargelaten, zijn autopoetsbedrijven eigenlijk alleen maar geïnteresseerd in 1 ding: zoveel mogelijk auto’s doen in zo min mogelijk tijd, het gaat om de kwantiteit en meestal niet de kwaliteit. Hier het word het meeste mee verdient.
Om een auto in zo kort mogelijke tijd te laten glanzen gebruikt men producten waar zogenaamde “fillers” in zitten, deze verdoezelen de aanwezige krasjes en hologrammen in de lak.
Als u de auto ophaalt is het resultaat geweldig, enkele weken en wasbeurten later bent u waarschijnlijk iets minder blij met het resultaat.
De krasjes zijn terug en in het ergste geval heeft de autopoetser uw lak voorzien van hologrammen door een verkeerde techniek te gebruiken of andere oorzaken.
In dat geval is goedkoop is altijd duurkoop.

Autopoetser of ?

 

Een Detailer (lees vakman) bekijkt de lak van de auto goed en bepaald aan de hand daarvan de te volgen stappen.
Was krasjes worden echt verwijderd en grotere krassen worden minder zichtbaar als dat mogelijk is.
Er worden geen onderdelen van de buitenzijde van de auto vergeten, banden, velgen, wielkasten, motorruimte, vrijwel alles komt meestal aan bod (afhankelijk van de behandeling die u kiest). De glans na een detail beurt zal beter zijn en langer houden (mits goed onderhouden). Een Detailer doet dit vaak uit passie voor het vak, en wil graag het mooist mogelijke resultaat behalen.

Als u meer informatie wilt om uw auto tot in detail te laten reinigen en beschermen met de beste producten neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een info gesprek ook voor caravans en campers hebben wij passende oplossingen om deze weer te laten stralen en te beschermen.