Korga Car Cleaning | Exterieur behandeling
17443
page,page-id-17443,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Exterieur behandeling

Exterieur Behandeling:

 

Het is belangrijk dat de auto met een goede shampoo (ph-neutraal), een zachte washandschoen en voldoende water gewassen wordt. Zo wordt de kans op waskrassen geminimaliseerd. Wassen doen wij in meerdere stappen, hierbij is het ook mogelijk om de onderkant van uw auto te laten reinigen. wielkasten, kieren en naden worden vanzelfsprekend meegenomen in het wasproces. Na afloop drogen wij de auto door middel van extreem zachte microvezel droogdoeken en perslucht.

Clayen:

 

Na het wassen wordt de wagen eventueel met een clay behandeld om de lak te decontamineren en zo ingevreten teer, hars, zure regen, industriële fall-out en meer te verwijderen.
Clayen gebeurd met zoals de naam al zegt klei, hieraan wordt een vloeistof met een speciale samenstelling toegevoegd deze heeft als functie het vuil los te weken en de klei gemakkelijk en risico vrij zijn werk te laten doen hierna zijn de poriën van de lak volledig vrij van vuil en is de lak klaar om gepolijst te worden.

Polijsten:

 

Een van de belangrijkste processen tijdens de exterieur behandeling is het in één of meerdere stappen (afhankelijk van de staat van de lak) polijsten van de lak.
Zo krijgt de lak weer zijn sprankelende glans terug en worden kleine waskrasjes en eventueel grotere krassen verwijderd. Alle polijstresten wordt verwijderd met ultra-zachte microvezel doeken. Wij polijsten met uitsluitend professionele gereedschappen, en staan bekend om ons hologram en swirl vrij resultaat (poetskrassen, ronde kringen).

Lakverzegeling:

 

De prachtige glans die na de behandeling in de lak zit wordt extreem lang beschermd door een coating de nieuwste technologie op het gebied van teflon coating. De lakverzegeling vormt een beschermende laag op de lak die beschermt tegen bijvoorbeeld fijne krasjes die veroorzaakt door wassen maar ook tegen; zure regen, vogelpoep,(mits snel verwijderd) en uv-straling.
Een prachtige methode op het gebied van lak bescherming.
Met ook een mooie diepe glans.

Velgen:

 

Velgen worden snel vuil door remstof, teer, etc. Door de warmte begint dit vuil zich vast te hechten en wordt het meestal moeilijk om dit nog te verwijderen. Door middel van een wheel-sealent of een wheel-coating kunnen we dit probleem verhelpen en voorkomen wheel-sealent of een wheel-coating legt een beschermingslaag op de velg zodat bij de volgende wasbeurt het vuil veel gemakkelijker verwijderd kan worden. Bovendien geeft een wheel-sealent of een wheel-coating een mooie glans aan uw velgen.
met een betere bescherming tegen vuil worden.

Kunststoffen en Rubbers:

 

Kunststof en rubber zijn onderhevig aan UV-stralen, zout, zure regen en meer waardoor ze snel uitdrogen en verkleuren om dit te voorkomen brengen wij een Trim dressing aan die de rubbers en plastics voeden, beschermen en zijn originele kleur terug brengen. Bovendien hoort een kunststof coating tot de mogelijkheden, hierdoor blijven uw rubbers en kunststofdelen nog langer beschermd.

Waxen:


Nu er een prachtige glans op de lak zit is het uiteraard belangrijk dat die zolang mogelijk behouden blijft er kan daarom gekozen worden uit verschillende soorten waxen waarmee de lak weer beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, wij informeren u graag bij het maken van een keuze.