Korga Car Cleaning | Exterieur behandeling
17443
page,page-id-17443,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Exterieur behandeling

Exterieur Behandeling

 

Het is belangrijk dat de auto met een goede shampoo (ph-neutraal), een zachte washandschoen en voldoende water gewassen wordt. Zo wordt de kans op waskrassen geminimaliseerd. Wassen doen wij in meerdere stappen, hierbij is het ook mogelijk om de onderkant van uw auto te laten reinigen. wielkasten, kieren en naden worden vanzelfsprekend meegenomen in het wasproces. Na afloop drogen wij de auto door middel van extreem zachte microvezel droogdoeken en perslucht.

Clayen

 

Na het wassen wordt de wagen eventueel met een clay behandeld om de lak te decontamineren en zo ingevreten teer, hars, zure regen, industriële fall-out en meer te verwijderen.
Clayen gebeurd met zoals de naam al zegt klei, hieraan wordt een vloeistof met een speciale samenstelling toegevoegd deze heeft als functie het vuil los te weken en de klei gemakkelijk en risico vrij zijn werk te laten doen hierna zijn de poriën van de lak volledig vrij van vuil en is de lak klaar om gepolijst te worden.

Polijsten

 

Een van de belangrijkste processen tijdens de exterieur behandeling is het in één of meerdere stappen (afhankelijk van de staat van de lak) polijsten van de lak.
Zo krijgt de lak weer zijn sprankelende glans terug en worden kleine waskrasjes en eventueel grotere krassen verwijderd. Alle polijstresten wordt verwijderd met ultra-zachte microvezel doeken. Wij polijsten met uitsluitend professionele gereedschappen, en staan bekend om ons hologram en swirl vrij resultaat (poetskrassen, ronde kringen).

Lakverzegeling

 

De prachtige glans die na de behandeling in de lak zit wordt extreem lang beschermd door een coating de nieuwste technologie op het gebied van teflon coating. De lakverzegeling vormt een beschermende laag op de lak die beschermt tegen bijvoorbeeld fijne krasjes die veroorzaakt door wassen maar ook tegen; zure regen, vogelpoep,(mits snel verwijderd) en uv-straling.
Een prachtige methode op het gebied van lak bescherming met ook een mooie diepe glans.

Velgen

 

Velgen worden snel vuil door remstof, teer, etc. Door de warmte begint dit vuil zich vast te hechten en wordt het meestal moeilijk om dit nog te verwijderen. Door middel van een wheel-sealent of een wheel-coating kunnen we dit probleem verhelpen en voorkomen wheel-sealent of een wheel-coating legt een beschermingslaag op de velg zodat bij de volgende wasbeurt het vuil veel gemakkelijker verwijderd kan worden. Bovendien geeft een wheel-sealent of een wheel-coating een mooie glans aan uw velgen met een betere bescherming tegen vuil worden.