Korga Car Cleaning | Interieur Behandelingen
17434
page,page-id-17434,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Interieur Behandelingen

Interieur behandeling. 

Het interieur van uw auto is zeker net zo belangrijk als het exterieur. Dé plek waar u geruime tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw auto. Net als het exterieur heeft het interieur veel te voortduren; vlekken in de bekleding, een aanslag aan de binnenkant van de ramen, droog aanvoelen van uw leder, verweerde kunststof-delen. Wij kunnen uw interieur behandelen zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien.Een schoon interieur is fijn, en een volledig behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen bijvoorbeeld; deze zitten fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar spoeler.Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien hetzelfde geldt voor leer delen en uw stoffen bekleding.
Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek in uw bekleding, door middel van stoomreiniging of shamponeren gaan wij deze vlekken te lijf of wat denkt u van nare geuren in uw interieur, door middel van een  geur behandeling behoren zij tot het verleden.

De mogelijkheden:

Stofzuigen en volledig schoonmaken van het interieur
Diep reinigen stoffen bekleding d.m.v. stoomreiniging
Stoffen bekleding behandelen d.m.v. coating om vlekvorming niet terug te laten komen
Diep reinigen lederen bekleding d.m.v. leder cleanervoeden/behandelen lederen interieur
Behandelen kunststof delen binnen het interieur huisdier haren verwijdering
Ruiten reiniging
Geur behandeling door middel van een anti-odor spray

sproei extractie