Korga Car Cleaning | Korga Caravan & Camper Cleaning
Caravanpeotsbedrijf,Camperpoetsbedrijf,caravankitbedrijf,Camperkitbedrijf,kitten,Lekkageopsporing,Dakluikreparatie,Dakluikkitten,
15542
page,page-id-15542,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Korga Caravan & Camper Cleaning

Professioneel reinigen en poetsen caravan & Camper

 

Een caravan of Camper goed reinigen en poetsen is geen klusje wat onderschat moet worden.
Het vraagt veel kennis en ervaring. Verkeerde middelen en werkwijzen (zoals een hogedrukspuit) hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een goed en betrouwbaar Caravan- en Camper poetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat.
Uw Camper of Caravan verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Wij adviseren u om de caravan of camper voor te bereiden op het nieuwe zomerseizoen en zowel het interieur als exterieur te beschermen. Laat de buitenkant voorzien van een wax, lakverzegeling of ondoordringbare Glass coating. Hierna is gedurende het seizoen het reinigen voor u in korte tijd een fluitje van een cent.
Ook de binnenkant heeft aandacht nodig. Na een grondige reinigingsbeurt beschermen wij bekleding van uw caravan of camper met een vocht en vuil afstotende laag.
Door een combinatie van hoge druk en stoom gebruiken wij een kleine hoeveelheid water. De diepe reinigende werking van het stoom doorbreekt het vervuilde oppervlak en dood bacteriën en andere ongewenst micro-organismen. Vuil en geurtjes worden effectief verwijderd en bacteriën krijgen geen kans meer om zich te vermenigvuldigen. Omdat wij minder water gebruiken, zijn oppervlaktes zeer snel droog.
in de meeste gevallen kunt dezelfde dag weer gebruik maken van uw camper of caravan. De professionele reinigers van Korga Caravan & Camper Cleaning komen bij u aan huis, bij uw stalling of op de camping om uw caravanmeubilair weer in topconditie te brengen.

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij Korga Caravan & Camper Cleaning kunt u de buitenzijde laten reinigen, polijsten en waxen. De caravan of camper krijgt daarmee weer zijn oorspronkelijke uitstraling terug en vuil kan zich daarna moeilijker hechten. Desgewenst wordt de lak of het polyester nog voorzien van een extra langdurig beschermende laag. De gebruikte middelen en apparatuur tasten ramen, rubbers en kitten niet aan. Reparatie van kitnaden en randen kunnen ook worden meegenomen. Het interieur kunt u laten reinigen, shamponeren, verzegelen en zo nodig een geurbehandeling geven. Dankzij goed opgeleid personeel, dat uitsluitend werkt met professionele apparatuur. Korga Caravan & Camper Cleaning voldoet aan strenge eisen op gebied van milieu, kwaliteit en serviceverlening.

 

Is uw Caravan of Camper zomer klaar ?

 

Aan het begin van het kampeerseizoen komt de caravan of camper weer uit de stalling. Het is een aanrader om de caravan of camper dan eerst zomerklaar te maken zodat deze beschermd is tegen extreme weersinvloeden zoals felle zon en uv straling. Uw Mobielpoetsbedrijf  Korga Car Cleaning heeft alle kennis in huis om u hierbij van dienst te zijn.

Reinigen van het exterieur

Het is aan te raden om uw caravan of camper een grondige wasbeurt te geven. Om de laklaag zijn beschermende werking niet te laten verliezen moet de caravan of camper te worden voorzien van een nieuwe waxlaag. U kunt de caravan of camper door ons ook laten voorzien van een lakverzegeling. Hierbij wordt de caravan of camper voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar lakpantser. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw caravan of camper beter beschermd is tegen weersinvloeden en dat het wassen van de caravan of camper een fluitje van een cent wordt.