Korga Car Cleaning | Korga Caravan & Camper Cleaning
Caravanpeotsbedrijf,Camperpoetsbedrijf,caravankitbedrijf,Camperkitbedrijf,kitten,Lekkageopsporing,Dakluikreparatie,Dakluikkitten,
15542
page,page-id-15542,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Korga Caravan & Camper Cleaning

Professioneel reinigen en poetsen caravan & Camper

 

Een caravan of Camper goed reinigen en poetsen is geen klusje wat onderschat moet worden. Het vraagt veel kennis en ervaring om een caravan of camper goed te reinigen en te poetsen. Verkeerde middelen en werkwijzen (zoals een hogedrukspuit) hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een goed en betrouwbaar Caravan- en Camper poetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een goed en duurzaam eindresultaat.
Uw Camper of Caravan verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Laat de buitenkant voorzien van een wax, lakverzegeling of ondoordringbare Glass coating. Hierna is gedurende het seizoen het reinigen van de wagen voor u in korte tijd een fluitje van een cent.
Na een grondige reinigingsbeurt aan de buitenzijde kunnen wij ook de bekleding beschermen van uw caravan of camper met een vocht en vuil afstotende laag.
De diepe reinigende werking van het stoom doorbreekt het vervuilde oppervlak en dood bacteriën en andere ongewenst micro-organismen. Vuil en geurtjes worden effectief verwijderd en bacteriën krijgen geen kans meer om zich te vermenigvuldigen. Omdat wij minder water gebruiken, zijn oppervlaktes zeer snel droog.
De professionele reinigers van Korga Caravan & Camper Cleaning komen bij u aan huis, bij uw stalling of op de camping om uw caravanmeubilair weer in topconditie te brengen.

 

Zoveel wensen, zoveel behandelingen


Diversen behandelingen zijn mogelijk, het is aan de klant wat deze wenst.
De volgende behandelingen zijn onder andere:
duurzaamheid 2-3 maanden
De wagen wordt gewassen om daarna in een vloeibare was gezet te worden .

duurzaamheid 1-2 jaar
De wagen wordt na het wassen in de vaste was gezet .

duurzaamheid 2-3 jaar
De wagen wordt na het wassen in een lakverzegeling gezet .

duurzaamheid 3-4 jaar
De wagen wordt na het wassen behandeld met een Ceramic Coating .

Binnenzijde behandeling :  het reinigen van koelkast, bekleding, opbergkasten, vloerbedekking, ramen en dakluiken.
Kitnaden repareren of vervangen en andere kleine reparatie’s kan ik ook uitvoeren, na overleg met u.
Dankzij goed opgeleid personeel, dat uitsluitend werkt met professionele apparatuur kan Korga Caravan & Camper Cleaning voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, kwaliteit en serviceverlening.

Mocht u andere wensen hebben hoor ik dat graag.