Korga Car Cleaning | Nieuwe Auto
16289
page,page-id-16289,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Nieuwe Auto

Een Nieuwe Auto

 

Gefeliciteerd u heeft een nieuwe auto aangeschaft! Maar wist u trouwens dat nieuwe auto’s vrijwel onbeschermd de fabriek verlaten om vervolgens enkele weken tot soms maanden in weer en wind buiten te staan? Ook tijdens het transport met de trein of vrachtwagen wordt de lak nog eens extra blootgesteld aan allerlei vervuiling.
Daarom is ook een nieuwe auto niet met een simpele (even Snel) was en poetsbeurt schoon te maken.
Ondanks de soms zeer hoge ‘afleverkosten’ op de factuur is een simpele wasbeurt het enige wat er aan de auto gedaan wordt, in plaats dat de auto gepoetst wordt en in de was gezet, helaas is deze werkwijze meer regel dan uitzondering bij de meeste bedrijven.
Wij gaan echt aan de gang met uw kostbare bezit.
Vooral auto’s die via de trein zijn vervoerd zijn vaak bedekt met een aanzienlijke hoeveelheid vliegroest/spoorslag (ijzerdeeltjes) en andere vervuiling deze vastzittende (industriele) vervuiling wordt ná de 1e wasbeurt met specifieke producten zoals lakgum/clay en de-ironizer verwijderd.

Met name op witte en licht gekleurde lakken zijn er soms kleine bruine roestvlekjes te zien die met alleen wassen niet te verwijderen zijn.
De gehele autolak wordt dan ook geïnspecteerd op eventuele fijne krasjes en worden met een lichte lak correctie verwijderd en pas daarna wordt de best mogelijke bescherming aangebracht:

Dit kan zijn een 1 of 2 componenten wax soort (Lakverzegeling) of een Glass Coating. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillen in duurzaamheid en garantie. 

Het Interieur

 

Het interieur is uiteraard nieuw…..maar zeker niet schoon. Onderweg van de fabriek naar de Dealer zijn er wel meerdere personen die in uw auto hebben gezeten om deze te verrijden van en naar het transportmiddel waarmee de auto vervoerd wordt. Ook het interieur wordt dus al vuil voordat u er nog maar een meter mee gereden heeft. ook hier besteden wij aandacht aan en gaan er niet alleen met een stofzuiger door maar nemen ook de bekleding af met een schoonmaakmiddel zodat ook deze weer fris en schoon is. Een lederen interieur kan worden behandeld met een leerconditioner met een matte uitstraling en de ruiten aan de binnenzijde worden gereinigd. Alle kunststoffen van het interieur worden behandeld met een niet glimmend UV-beschermend product.

En zo weet u dat uw nieuwe auto met de beste middelen beschermd en behandeld is en u er jaren plezier van kan hebben.

20150313_134550