Korga Car Cleaning | Over Ons Korga Car Cleaning
Car,Cleaning,Detailer,Autopoetsen,Ridderkerk,Rotterdam,Schoonmaken,Interieurreiniging,Poetsen,Wassen,
15684
page,page-id-15684,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Over Korga

Korga Car Cleaning.

 

Mijn naam is Ron v Galen en ben Korga Car Cleaning op 1 Juni 1988 begonnen.
Na een aantal jaren vanuit Rotterdam op locatie te hebben gewerkt ben ik naar Ridderkerk verhuisd, waar ik nu al bijna 25 jaar gevestigd ben, sinds een aantal jaar met een bedrijfspand zodat er ook meer voor de particulieren markt betekent kan worden. Door dat ik al meer dan 30 jaar werkzaam ben in het VAK Autopoetser/Detailer kan ik terugvallen op een ruime ervaring.
Mijn werk is mijn passie en ik kijk dan ook naar het resultaat alsof ikzelf klant ben. Door gebruik te maken van professionele reinigingsproducten en gereedschappen plus de zorg die ik aan uw Personenauto, Bedrijfsauto, Camper of Caravan geef, zorg ik ervoor dat deze weer in optimale staat komt te verkeren.
Natuurlijk kan ik dat niet alleen en daarom werk ik regelmatig samen met andere autopoetsbedrijven uit de regio om samen de beste resultaten te behalen. Maar ook aan deze bedrijven stel ik hoge eisen, ook zij moeten begaan zijn met hun vak, en met deze manier van werken behalen wij de hoogste kwaliteit en tevreden klanten.

Het amateurisme van weleer is niet meer b
ij Korga Car Cleaning niks geen hobbyisten of zaterdaghulpjes. Enkel en alléén fulltime professionals werken bij ons aan uw voertuig. Professionals die hun expertise opdoen door dag in dag uit met Auto’s, Caravans, Campers of Boten bezig te zijn.  Een professional zonder professionele  gereedschappen is een “vakman” zonder gereedschap!

1469961_575540449184475_1462272724_n

Ron van Galen 

korga-logo

1988-2018

20160710_105333 1
Bedrijfsruimte Havenkade 29
Camper Cleaning & Detailing

Korga Caravan & Camper Cleaning.

 

Medio 2014 ik mijzelf ook gaan specialiseren in het reinigen en poetsen van Caravans en Campers. Dit doe ik in de regel bij de klant op locatie, (Huis, Bedrijf of Caravanstalling) maar ook kunt u bij ons in Ridderkerk terecht (Havenkade 29)  Niet alleen poets ik Caravans of Campers maar ook kleine reparatiewerkzaamheden kan ik uitvoeren zoals het vervangen van een dakraam of het opnieuw kitten van naden en afdichtingen als er lekkage is ontstaan. Ook vochtcontrole’s voer ik uit.
Een Caravan of Camper is een kostbaar bezit en deze wilt u graag mooi en schoonhouden maar ook goed onderhoud is van levensbelang.


Korga Boten Reiniging.

 

Sinds kort (2015) ben ik op verzoek van een aantal booteigenaren mijzelf gaan verdiepen in  het reinigen en poetsen van Kleine plezierjachtjes en speedbootjes.
Ik doe dit samen met een collega bedrijfje en wij maken zowel het exterieur als het interieur weer brandschoon, uiteraard doen wij dit met milieuvriendelijke materialen zodat wij het milieu niet extra belasten.
De behandelingen die wij onder andere uitvoeren zijn:
Wassen/Polijsten/Lak bescherming/Interieurreiniging.

20170412_184124