Korga Car Cleaning | Poetsen Caravan of Camper
16303
page,page-id-16303,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Poetsen Caravan of Camper

Caravan of Camper poetsen

 

Een Tourcaravan of een Stacaravan of Camper is een kostbaar bezit, van belang is dat deze goed onderhouden worden. Een grondige wasbeurt of poetsbeurt van een Camper of Caravan is dan zeker geen klusje wat in een uurtje gedaan is, wij doen alle werkzaamheden handmatig om schade te voorkomen.
De gebruikte reinigingsmiddelen die wij gebruiken zijn uiteraard veilig voor de lak en de shampoo zorgt voor een diepe reiniging van de lak. Wilt u de lak een optimale bescherming tegen vervuiling en weersinvloeden geven? dan zal de lak moeten worden beschermd met een wax. De caravan of camper kunnen wij dan behandelen met een Lakverzegeling of zelfs met een Glass Coating. Onze lakverzegeling beschermt uw caravan of camper tot wel 24 maanden de Glass Coating die wij gebruiken tot wel 48 maanden. De caravan of camper krijgt daarmee weer zijn oorspronkelijke uitstraling terug en vuil kan zich daarna moeilijker hechten.

Als de lak dof of verweerd is zal er (tegen een meerprijs) gepolijst moeten worden om deze weer op hoogglans te brengen. 

Camper Reinigen