Korga Car Cleaning | Werkwijze Caravan of Camper
16384
page,page-id-16384,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Werkwijze Caravan of Camper

Werkwijze voor een perfect resultaat

 

Een Caravan of Camper wassen en poetsen is niet een klusje wat even tussendoor gedaan kan worden.
Voordat wij kunnen beginnen met de behandeling moeten eerst alle ramen en luiken gecontroleerd of deze gesloten zijn, dan gaan wij de kitnaden en kitranden controleren op droogtescheuren en beschadigingen dit i.v.m lekkage.
Dan kunnen wij beginnen met het wassen van de Caravan of Camper met een neutrale en milde shampoo ook maken wij alle kitnaden schoon met een speciale reiniger zodat ook deze er weer fris uitzien om daarna de wagen met ruim water af te spoelen
Ook de wielen en wielkasten worden natuurlijk schoongemaakt met de daarvoor bestemde reinigers.
Dan word de wagen gedroogd waarna wij hem met de door u gekozen wassoort (gewone Was, Lakverzegeling of GlassCoating) gaan behandelen.
Als de wagen volledig in de was staat reinigen wij de ramen aan binnen en buitenzijde zodat ook deze weer schoon en vetvrij zijn.
Raamrubbers worden behandeld tegen uitdrogen en plakken net zoals de banden, kunststoffen aan de buitenzijde worden behandeld met een  conditioner zodat ook dit er weer fris uitziet.

Ook in het Interieur kunnen wij diversen behandelingen uitvoeren, denk aan het Shamponeren of Stoom reinigen van bekleding en Voorstoelen van een Camper.
daarnaast hebben wij diversen andere beschermings middelen voor uw Caravan of Camper!
Hierbij heeft u de keus uit Bekleding verzegeling, Velgenbescherming maar ook een Ruitencoating behoort tot de mogelijkheden.

Bekleding verzegeling:
Bij bekleding verzegeling impregneren wij de bekleding en vloer van uw Caravan of Camper met een speciale protectie die voor vochtafstoting zorgt. Gemorste vloeistoffen zoals koffie, limonade, ijs en alledaagse vervuiling zijn dan eenvoudig te verwijderen.

Velgen bescherming:
Deze speciale protector zorgt ervoor dat vuil zoals remstof minder goed kan hechten aan uw velgen, zodat u uw velgen makkelijk met shampoo kunt wassen.

Ruitencoating:
Dit product maakt uw ruiten water en vuil afstotend en ze zijn makkelijker schoon te houden.