Ceramic Coating

CERAMIC-COATING, WAT IS HET EN WAT DOET HET?

Met deze uitleg hopen we meer duidelijkheid te scheppen over het hoe en wat met betrekking tot Ceramic Coating. De afgelopen jaren is Ceramic Coating een breder en algemener begrip geworden binnen de wereld van autolak bescherming. Maar tegelijkertijd merken wij dat men niet de exacte werking en de opbouw van het product kent. Via deze uitleg willen we daar meer duidelijkheid en inzage geven!
Zoals gezegd is Ceramic Coating de afgelopen jaren steeds bekender geworden en is de markt sterk gegroeid. Bovendien zijn het aantal merken dat vertegenwoordigd wordt in Nederland sterk toegenomen. Het scala aan producten dat predikt een Ceramic Coating te zijn wordt groter en groter, maar zijn al deze merken ook wel degelijk een vorm van “ Ceramic Coating ” en wat zijn dan de basis kenmerken zoals hardheid, slijtvastheid, duurzaamheid, etc? Wij benoemen hier alle eigenschappen waaraan een goed product moet voldoen, daarmee ziet u gelijk de vele voordelen van het product. Zelf kozen wij voor een merk MA-FRA Ceramic Coating dat wereldwijd vertegenwoordigd is en jaren lange ervaring heeft met uitvoering in de praktijk geteste resultaten.

Voor het gemak zetten we de Ceramic Coating even af tegen een traditioneel wax of sealant product (voorheen de beste vorm van bescherming van het lak oppervlak). Ten opzichte van een wax of sealant product is een Ceramic Coating vele malen duurzamer en gaat deze dus langer mee. Waar een wax vaak een duurzaamheid heeft van maanden (gemiddeld 12 maanden) gaat een Ceramic Coating 4x langer mee!

  •  STANDAARD WAS             (stand tijd ± 1 jaar)
  •  LAKVERZEGELING            (stand tijd ± 2 jaar)
  •  CRERAMIC COATING       (stand tijd ± 4 jaar)

 

Enkele voordelen van een Ceramic Coating zijn:

  • Duurzaamheid
  • Hogere Glansgraad
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Water en vuilafstotend

 

Voor meer info neem contact met mij op via mail of 06-53224847

 

Terug naar Car Cleaning