Ceramic Coating

Ceramic Coating wat is het en wat doet het?


Ceramic Coating werkt vocht afstotend en is extreem resistent tegen zure regen, vuil en strooizout en de inwerking van vogeluitwerpselen (mits deze binnen korte tijd worden verwijderd)
Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer sealants

Als de Glas Coating eenmaal is aangebracht, is wax overbodig.

Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden.

Hoe vaak aangebracht?

Ceramic Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door een erkend Autopoetsbedrijf of Detailing bedrijf zoals Korga Caravan en Camper Cleaning en u ontvangt 3 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak.
Als u uw wagen zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw caravan of camper.

Ceramic Coating op de Caravan of Camper brengt alleen voordelen met zich mee, vuil hecht zich veel minder snel aan het oppervlak dus is er gemakkelijker  af te spoelen met water, desnoods zonder chemicaliën zoals er zitten in shampoos.

Voordelen

De bescherming van het lak oppervlak is niet het enige voordeel wat de Ceramic Coating met zich mee brengt. De Ceramic Coating heeft een hoge waterafstotende werking welke gehandhaafd blijft gedurende de gehele periode dat de Ceramic Coating aanwezig is op de lak. Dit geeft het mooie effect dat kleine waterdruppels blijven liggen op het lak oppervlak (dit wordt beading genoemd) en dat grotere hoeveelheden water razend snel van het lak oppervlak afglijden (dit wordt sheeting genoemd).
Dit is natuurlijk heel mooi om te zien maar het grotere voordeel zit hem in de vuil afstotende werking ofwel de zelfreinigende werking.