Caravan / Camper Cleaning

 

Waarom uw Caravan of Camper poetsen?

Ook de lak van uw Caravan of Camper heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf.
Weer, Regen, Wind, Insecten, Vogel uitwerpselen en natuurlijk de Zon hebben een negatieve invloed op de lak.
Vogelpoep en insecten branden in de lak en de zon maakt de lak dof.
Om er voor te zorgen dat deze boosdoeners zo min mogelijk de kans krijgen om schade aan te richten is het verstandig om uw Caravan of Camper minimaal eens per jaar te poetsen.
De lak van uw Caravan of Camper periodiek laten poetsen is goed voor het behoud van de lak en de restwaarde van uw object.

Een Caravan of Camper goed reinigen en poetsen is geen klus wat onderschat moet worden. Het vraagt veel kennis en ervaring om een Caravan of Camper goed te reinigen en te poetsen dit heeft te maken met onder andere de dikte van de lak, de lak soort en de vele andere zaken zoals ramen, luiken en sierstrippen maar ook kit randen en andere afdichtingen.
Allemaal factoren waar rekening mee moet worden gehouden met bijvoorbeeld de keuze van shampoo, polijsten of de keuze van wassoorten.

Korga Caravan & Camper Cleaning heeft deze kennis in huis en is uw object in goede handen.

De kosten:

Een hogedrukspuit en te agressieve shampoo’s hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel.
Ook speelt de tijd die gestoken wordt in het reinigen en poetsen een belangrijke rol, even snel een Caravan of Camper wassen kan al funest zijn voor de lak en grote lekkage schade veroorzaken, snel even polijsten kan tot gevolg hebben dat er doffe plekken ontstaan in de lak doordat deze door gepoetst is , allemaal gevolgen van snel snel om de prijs zo laag mogelijk te houden.
Een juiste behandeling van de Caravan of Camper heeft zijn TIJD EN AANDACHT nodig waardoor het soms lijkt of de prijs die betaald moet worden hoog is maar ook in de wereld van Caravan & Camper poetsen is GOEDKOOP op termijn DUURKOOP.