Poetsen

Poetsen

Een Toercaravan, Stacaravan of Camper is een kostbaar bezit, van belang is dat deze goed onderhouden worden.
Een grondige poetsbeurt is dan zeker geen overbodig onderhoud. Gebruik van hogedrukreiniger of agressieve shampoo’s zijn uit den boze omdat deze meer schade veroorzaken dan nodig alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd om schade te voorkomen.
De door ons gebruikte reinigingsmiddelen zijn uiteraard veilig voor de lak en een goede (milde) shampoo zorgt voor een diepe reiniging.
Om de lak een optimale bescherming tegen vervuiling en weersinvloeden te geven dan zal de lak moeten worden beschermd met een wax.

Extra behandelingen

De Caravan of Camper kan dan behandeld worden met een normale wassoort een lakverzegeling of voor een optimale bescherming met een Ceramic Coating.
De lakverzegeling die wij gebruiken beschermt uw Caravan of Camper tot wel 24 maanden,
De Ceramic Coating die wij gebruiken tot wel 36 maanden.
De Caravan of Camper krijgt na een behandeling met een Lakverzegeling of Ceramic Coating weer zijn oorspronkelijke glans terug en doordat de lak weer glad en schoon is kan vuil zich daarna moeilijker hechten waardoor de Caravan of Camper gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken is.

Als de lak dof of verweerd is zal er (tegen een meerprijs) gepolijst moeten worden om deze weer op hoogglans te brengen indien mogelijk dit in verband met de dikte van de lak.
Wij doen dit altijd overleg.