Over Korga

30 Jaar   Korga Car Cleaning

Mijn naam is Ron v Galen en ben Korga Car Cleaning op 1 Juni 1988 gestart.
Na een aantal jaren vanuit Rotterdam te hebben gewerkt ben ik naar Ridderkerk verhuisd, waar ik nu al 27 jaar gevestigd ben.
Door dat ik al meer dan 30 jaar werkzaam als  Autopoetser/Detailer kan ik terugvallen op een ruime ervaring.
Mijn werk is mijn passie en ik kijk dan ook naar het resultaat van mijn werk alsof ikzelf de klant ben.

 

Car Cleaning

Korga Car Cleaning is gespecialiseerd in Car Cleaning & Detailing van personen auto’s, bestelauto’s en lichte vrachtwagens.
Maar ook andere voertuigen zoals caravans en campers of kleine boten maken wij op professionele wijze schoon voor particulieren en bedrijven in de werkplaats aan de
HAVENKADE 29 te RIDDERKERK. (alleen op afspraak)
Ook kom ik desgewenst op locatie om uw auto, camper, caravan of boot te reinigen en te poetsen.
Mocht u nog vragen hebben of ander wensen? Neem dan contact met mij op, dan  kijken 
wij samen wat ik voor u kan betekenen.

Tel:+31 (0) 653224847 of stuur een
e
mail:  info@korgacarcleaning.nl

Caravan & Camper 

Medio 2014 ben ik mijzelf ook gaan specialiseren in het reinigen en poetsen van Caravans en Campers. Dit doe ik in de regel bij de klant op locatie, (huis, bedrijf of caravanstalling) maar ook kunt u bij mij in Ridderkerk terecht (Havenkade 29) voor een poets behandeling van uw caravan of camper  Niet alleen poets ik caravans of campers maar ook kleine reparatiewerkzaamheden kan ik uitvoeren zoals het vervangen van een dakraam of het opnieuw kitten van naden en afdichtingen als er lekkage is ontstaan.

Motoren & Kleine Boten

Ook motorfietsen en (kleine) boten hebben onderhoud nodig.
Zon, UV straling, regen, zout en kalk  zorgen ervoor dat de lak van uw boot of motorfiets in kwaliteit achter uit gaat.

U kunt natuurlijk zelf uw boot poetsen/polijsten en naar alle waarschijnlijkheid zal dit uw boot een glans geven waar u tevreden mee kunt zijn.
Echter blijkt in de praktijk, wanneer er met de verkeerde middelen en een onjuiste manier wordt gepoetst/gepolijst, dit alleen maar slechter uitpakt voor de bescherming van uw boot.
Door uw boot door een professional goed te laten ontvetten en vervolgens machinaal te polijsten ziet de gelcoat / lak er weer strak en glanzend uit, om deze daarna te conserveren met een goede wax, lakverzegeling of ceramic coating.
Door deze uitgebreide behandeling zal uw boot weer goed beschermd zijn tegen alle weersinvloeden.

Motorfietsen reinigen is in de loop der jaren ook een specialiteit van mij geworden, om deze daarna in de wax of lakverzegeling te zetten zodat uw kostbare tweewieler ook weer goed beschermd is.