Tarieven

Tarieven

Geen Auto, Bestelauto, Boot , Motorfiets, Caravan of Camper is gelijk, de grote van het voertuig en de staat van onderhoud kan verschillen.
Daarom is het onmogelijk om een standaard prijs op deze site te zetten.
Wel kan ik u een ” vanaf “ prijs te geven per mail als u het Merk, Type en leeftijd van het te poetsen object geeft.
LET OP! dit is geen vaste prijs.

Beter is om een afspraak te maken, om vrijblijvend langs te komen zodat ik samen met u het object kan zien en dan een prijs kan geven voor de wensen die u heeft, ook is het mogelijk dat ik bij u op locatie het voertuig kom bekijken om ter plaatse een prijs te noemen voor het reinigen en poetsen. de kosten daarvoor zijn € 25,00 en deze worden verrekend bij een opdracht.

Stuur uw gegevens via het contactformulier met de werkzaamheden die u uitgevoerd wil hebben en tevens wat informatie over het te poetsen object zoals, leeftijd en kleur ook kunnen foto’s mij helpen een indicatie prijs te bepalen.
De foto’s eventueel via Whats App  Mobiel:  +31 (0) 653224847

Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren. 

30 Jaar Korga Car Cleaning

Kwaliteit

Het is voor een klant ook vaak lastig om de kwaliteit van een poetsbeurt te beoordelen, zij weten namelijk niet wat er verwacht mag worden en dat er veel meer uit poetsen kan worden gehaald dan alléén maar een kortstondig glimmende  Auto, Bestelauto, Boot , Motorfiets, Caravan of Camper.
Bovendien laat een goede poetsbeurt zijn waarde voornamelijk op lange termijn zien!

Ik ga altijd voor het beste resultaat, dit betekend dat ik de TIJD neem voor de behandeling.
I
k kan dus niet EVEN” een Auto, Bestelauto, Boot , Motorfiets, Caravan of Camper poetsen.

Door mijn 30 jaar ervaring weet ik wat ik uit een goede poetsbeurt kan halen zodat u nog maanden plezier kan hebben van uw investering.