Ceramic Coating (De Voordelen)

LEVENSDUUR

De levensduur van de Coating zal afhangen van de hoeveelheid slijtage die de weersomstandigheden, en het onderhoud van het voertuig. De Ceramic Coating is geschikt voor alle soorten voertuigen : Oldtimers, Yongtimers, Motoren, Boten, Caravans, Campers, Vrachtwagens, Bestelwagen en natuurlijk Personenwagens. De behandeling vindt plaats in een verwarmde ruimten nadat het voertuig gewassen en gedroogd is. Na het wassen zal het voertuig met een clay behandeld worden en gepolijst om daarna ontvet te worden waarna de echte behandeling Ceramic Coating voltooit zal worden. Let op: Ceramic Coating is GEEN wondermiddel, en zal ook onderhouden moeten worden door het voertuig met regelmaat te wassen.

De Voordelen

– De lak is zelfreinigend (Neemt minder snel vuil aan) – Het voertuig is makkelijk wasbaar – De lak glimt voortdurend (hoogglans) – Uw voertuig behoudt zijn waarde – Lak hardheid (1H tot10H) van maar liefst 9H – Beschermt tegen zure regen – Bescherming tegen UV–straling – Uitzonderlijke slijtvastheid – Bescherming tegen boom sappen – Bescherming van 2 tot 4 jaar

Ceramic Coating Behandeling

Deze behandeling leent zich met name het best voor auto’s in nieuwstaat (nieuw & gebruikt) het beste resultaat is te behalen als de lak geen tot minimale gebruikerssporen heeft. Behandeling duurt minimaal 1.5 dag voor een nieuwe auto en 1.5 tot 2 dagen voor een gebruikte auto.(afhankelijk van gebruikerssporen) Dit geldt ook voor Caravans en Campers. Wij hebben al een Ceramic Coating behandeling vanaf 399,00 Euro. ( Kleine personen auto ) Bent u geïnteresseerd geworden dan kunt u het beste contact opnemen voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

WAAR OP AAN TE BRENGEN

Een ceramische coating is in principe overal op aan te brengen. Echter adviseren wij bij een keramische coating om alleen de lak, velgen en kunststofdelen te behandelen.